feng shui edwina mariën

+32 477/74 70 56

ENERGETISCHE GEBOORTEKAART - BAZI

BAZI is de Oosterse vorm van de Westerse profielanalyse of bedrijfs-assessments.

Zoals je een energetische kaart kan opmaken voor een woning of een bedrijfslocatie, kan je ook een energetische kaart van jezelf laten opmaken. Deze kaart geeft je een schat van informatie over wie je bent, hoe je relatie is met je kinderen en partner, wat je dromen zijn, hoe je best functioneert op professioneel vlak en binnen je kennissenkring. Je krijgt inzichten in je talenten en opportuniteiten en informatie over de personen, waarmee je het beste matcht.

Wellicht erkennen we ooit, na de intellectuele en emotionele intelligentie, het bestaan van een soort energetische intelligentie.

DATUMSELECTIE

Aan de hand van een uitgebreide datumselectie stel je je persoonlijke energetische jaarkalender op: wat zijn voor 2019 je top-dagen, wat zijn de dagen dat je je best op de achtergrond houdt, op welke dagen hou je grote opruimactie en welke dagen zijn geschikt om iets nieuws uit de grond te stampen of een nieuw product te lanceren.


De combinatie Feng Shui (omgeving) - BaZi (profiel) en datumselectie (timing) zal je meer harmonie brengen in je privé-leven en op de werkvloer en zorgen voor een betere work-life balans.